Carnestoltes Sant Genís 2023

Divendres 17 de febrer, a les 17 h (CC Casa Groga)

La Comissió de Festes ha treballat de valent per garantir una celebració plena de xauxa i disbauxa per a tota la família i amb el carrer com l'escenari perfecta per celebrar la cultura popular. La data triada és divendres 17 de febrer a partir de les 17 h.

https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/casagroga/p/45279/carnaval-fem-barri-# 

Programa d'activitats 

 17 h – Punt de trobada de les comparses 

 18 h – Inici de la Rua de Carnaval: celebrem la disbauxa pels carrers del barri! 

Per optar a guanyar un dels tres premis del concurs de disfresses, heu de formalitzar a partir del 6 de febrer la inscripció a través del formulari. El mateix dia, si encara no ho heu fet, dirigiu-vos al punt de control que hi haurà al mig de la plaça de Meguidó.

El circuit començarà a la plaça de Meguidó, seguirà per carrer Natzaret, carrer Sinaí, carrer Judea, Av. Jordà, Naïm i acabarà a la plaça de Meguidó. Durant el recorregut, el jurat observarà a totes les comparses inscrites. 

19.30 h – Xocolatada, caramels i lliurament dels tres premis del concurs de disfresses. 

Després de recórrer els carrers del barri ballant i celebrant la festa, gaudirem d'una xocolata calenta gràcies al Casal de Gent Gran de Sant Genís i per la canalla que hagi desfilat, l'AVV de Sant Genís repartirà caramels. 

Tot seguit, es farà públic el veredicte del jurat. 

20 h – Crema del rei Carnestoltes 

Després d'exhibir una actitud arrauxada, burleta i descarada, el rei Carnestoltes, confeccionat per la Unitat Polivalent de Barcelona Nord – Germanes Hospitalàries, cremarà amb el foc dels Diables de Motbau. 

20.15 h- Ball de disfresses per a Adolescent a la Sala d'Actes 

Les adolescents, acompanyades de les Educadores de Carrer, la Candela i l'Aitor, prendran el relleu i punxaran els èxits més actuals mentre assaboreixen algun dels còctels saludables de la barra sense alcohol. Pareu atenció, joves, que hi ha premi a la millor disfressa escollida entre totes les participants. 

22.30 h - Karaoke i ball de Carnaval 

L'associació EINA ens proposa perdre la vergonya i convertir-nos en cantants dels èxits d'ahir i d'avui. Escull cançó, escalfa la gola i treu l'artista que portes dins!