La nostra història

Inicis

L’associació EINA neix per les inquietuds d’un grup de persones de tirar endavant projectes relacionats amb la música i l’oci alternatiu al barri de Sant Genís dels Agudells.


A partir de l’organització del Miyako Odori en primavera de 2019 es va veure la necessitat de constituir el grup organitzador en una associació per tal de poder tenir una certa cobertura en muntar activitats. D’aquesta iniciativa va néixer a finals d’any l’associació EINA Esperit Intercultural amb l’objectiu de realitzar diferents activitats culturals i d’oci alternatiu i organitzar el Miyako Odori a Sant Genís.


El que no sabíem en el moment de constituir-nos era l’impacte de la crisi sanitària de la COVID-19. Això va implicar anul·lar els esdeveniments presencials que estàvem començant a realitzar (karaokes, xerrades, concerts…). La situació ens va obligar a traslladar la nostra activitat on-line i a intentar crear sinergies amb altres entitats d’oci alternatiu (jocs de taula, videojocs,...).

On estem?

L'entitat busca consolidar el seu grup motor per tal d'organitzar activitats que millorin l'oferta cultural i d'oci al barri.

Karaoke a Sant Genís
Ludoteca a Sant Genís